4 Μερίδες ~ 30 λεπτά
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε μέχρι να σκουρύνουν ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον κύβο. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το κριθαράκι και το νερό. Προσθέτουμε επίσης τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει το κριθαράκι ανακατεύοντας κάπου κάπου να μην κολλήσει στον πάτο. Προσθέτουμε τη ρίγανη και ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου