Happy in Cook

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Το πιo δρoσερό γλυκό ψυγείου με πορτοκαλάδα

Το πιo δρoσερό γλυκό ψυγείου με πορτοκαλάδα

Υλικά

  • 1 πακέτο άνθος αραβοσίτου Γιώτης (μεγάλο)
  • 3 ποτήρια γάλα
  • 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση

Σε ένα τάπερ ή πιρέξ, βάζετε μία στρώση πτι μπερ, αφού τα έχετε βουτήξει λίγο στο γάλα. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη μισή ποσότητα της κρέμας γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια γάλα και το βράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας, μέχρι να πήξει.
Ρίχνετε το μείγμα πάνω στα πτι-μπερ και βάζετε άλλη μία στρώση μπισκότα. Σε κατσαρολάκι βάζετε την υπόλοιπη κρέμα γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Το βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα. Αφού κρυώσει το γλυκό το τοποθετείτε στο ψυγείο.
ΠΗΓΗ:http://www.mama365.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου