Happy in Cook

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αχτύπητο δίδυμο. O Κεν Μπλοκ ντριφτάρει και ο Νεϊμάρ σουτάρει


Τι θα συμβεί όταν ο άσος του ντριφτ Κεν Μποκ, συναντήσει τον άσο της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ και αποφασίσουν να προσφέρουν από κοινού ένα σόου; Δείτε το βίντεο και απολαύστε τους (Vid)



Ας το παραδεχτούμε. Τα μηχανοκίνητα σπορ δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλή όσο θα έπρεπε. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να συλλάβει κάποιος τα τεράστια συναισθήματα μέσα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και να μπορέσει να τα μεταδώσει σε όλο τον κόσμο .
Από την άλλη πλευρά το άθλημα στο οποίο έντεκα άνθρωποι που αγωνίζονται εναντίον άλλων έντεκα κλωτσώντας μια μπάλα είναι ο βασιλιάς όλων των σπορ. Και όχι αδίκως.
Τι συμβαίνει όμως όταν μηχανοκίνητος αθλητισμός και ποδόσφαιρο ενώνονται;
Ο Κεν Μπλοκ πήρε το αγωνιστικό του Ford Fiesta ST RX43 και το έβαλε μέσα σε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο ποδοσφαίρου όπου συνάντησε τον Νεϊμάρ. Ο τελευταίος, υπό τις οδηγίες του κόουτς Καφού (δεν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος στον πλανήτη που να μην γνωρίζει τον παλιό αρχηγό της Σελεσάο) είχε συμπαίκτες τον Φινλανδό τερματοφύλακα, Λάσι Χαρσκάινεν και τους ποδοσφαιριστές freestyle Σον Γκαρνιέ, Άντριου Χέντερσον.
Τα όσα κάνουν, πραγματικά φαντάζουν απίστευτα.



ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου