Happy in Cook

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Eurovision 2015 Σήμερα στις 22.00 ο τελικός


Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του 60ού διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί απόψε στις 10 μ.μ. στη Βιέννη, με τη συμμετοχή 27 χωρών.
Η διοργανώτρια Αυστρία είχε εδώ και καιρό κληρωθεί να διαγωνιστεί στη 14η θέση.
Το τραγούδι της Ελλάδας θα εμφανιστεί αμέσως μετά, καθώς έχει κληρωθεί στη 15η θέση, το τραγούδι της Κύπρου θα προηγηθεί καθώς κληρώθηκε να παρουσιαστεί στην 11η θέση.
Το ελληνικό τραγούδι, που ερμηνεύει η Μαρία – Ελενα Κυριάκου, με τίτλο “One Last Breath” εμφανίζεται στα προγνωστικά του τελικού να καταλαμβάνει την 15η θέση, όπως είναι και η σειρά εμφάνισής του, το τραγούδι της Κύπρου “One Thing I Should Have Done” με τον Γιάννη Καραγιάννη, τα προγνωστικά το θέλουν να κατατάσσεται 17ο.
Στα φαβορί για την πρωτιά παραμένει η Σουηδία που θα εμφανιστεί 10η και ακολουθούν η Ιταλία, που θα εμφανιστεί τελευταία (27η) και η Ρωσία που θα εμφανιστεί 25η, ενώ την πεντάδα εκτιμάται ότι θα συμπληρώσουν η Αυστραλία, που, ως επίτιμη συμμετοχή, θα εμφανιστεί 12η και το Βέλγιο που το τραγούδι του θα ακουστεί αμέσως μετά στην 13η θέση.
Συγκεκριμένα οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία και Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου