Happy in Cook

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ! ! ! ! ! Όταν βαρέθηκε τους τοίχους του γραφείου αγόρασε 9.000 χαρτάκια σημειώσεων. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Όταν κουράστηκε να βλέπει τους βαρετούς, άχρωμους τοίχους του γραφείου στο οποίο εργάζονταν, αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Ξόδεψε 300 δολάρια για να αγοράσει 9.000 χαρτάκια σημειώσεων και.. τα υπόλοιπα θα σας τα διηγηθεί ο ίδιος:




























«Μια μέρα αποφασίσαμε με τον διευθυντή μου ότι είχαμε πλέον κουραστεί από το βαρετό γραφείο μας και για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό.


Όπως μπορείτε να δείτε, οι τοίχοι του γραφείου μας είναι αρκετά μεγάλοι. Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε αρκετός χώρος για να δημιουργήσουμε.


Συνειδητοποίησαμε όμως ότι αν επιχειρήσουμε να το βάψουμε θα χάναμε αρκετό χρόνο ενώ θα ήταν και δύσκολο να αφαιρέσουμε το χρώμα αν αποφασίζαμε να μετακομίσουμε σε άλλο κτίριο. Έτσι, προσγειωθήκαμε στην πιο οικονομική και απόλυτα προσωρινή λύση: Τα χαρτάκια σημειώσεων!

Θέλαμε κάτι πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο. Κάτι που να μας εμπνέει. Ο δημιουργικός διευθυντής μου πέταξε μερικές ιδέες. Διάσημα Πορτρέτα; Εικονικές αφίσες;

Τελικά, καταλήξαμε στους υπερήρωες. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο! 

Οι υπερήρωες είναι ισχυρές και εμπνευσμένες φιγούρες. Είναι εικονικοί και αναγνωρίσιμοι. Πλέον, θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε ως υπερήρωες τους εαυτούς μας.


Κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι προσφέρθηκαν να έρθουν το Σαββατοκύριακο για να μας βοηθήσουν και πολύ σύντομα όλα ήταν έτοιμα! 


Το τελικό αποτέλεσμα!»






Δείτε εδώ ένα σύντομο Timelapse βίντεο 44 δευτερολέπτων όλης της διαδικασίας.



ΠΗΓΗ:dinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου