Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Όσο υπάρχουν άνθρωποι… (pics)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν έναν νεαρό να δωρίζει ένα ζευγάρι παπούτσια σε έναν άστεγο, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς από την ανθρωπιά του συνανθρώπου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με τον νεαρό να πηγαίνει κοντά στον άστεγο και να τον κάνει να ξεσπά σε λυγμούς, όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένας χρήστης στο Facebook. 
«Έχω δει παρόμοιες φάσεις σε διάφορα site, αλλά αυτό το έζησα σήμερα στην Πανεπιστημίου όπου είχα πάει να κάνω service στη φωτογραφική μου μηχανή (εξού και η φωτογραφική ετοιμότητα). Έτσι απλά ο νεαρός χωρίς φανφάρες έκανε αυτό που βλέπετε...... μπράβο σου φίλε!!!», έγραψε στην προσωπική του σελίδα, με τις φωτογραφίες του να έχουν γίνει viral. 
Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει βάλει σε σκέψη πολύ κόσμο, καθώς τα προβλήματα στην εποχή της κρίσης για αρκετούς από τους συμπολίτες μας είναι πολλά και υπάρχουν άνθρωποι που τη βιώνουν στο πετσί τους, χωρίς να μπορούν να έχουν τέτοιου είδους βοήθεια… 

Κάντε κλικ για να δείτε τις φωτογραφίες

ΠΗΓΗ:http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου