Happy in Cook

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Το καλύτερο ξυπνητήρι του κόσμου!

xupnitiri


Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2015

Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων, που θεωρούν ότι ο καφές είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα, που μπορεί να δώσουν νόημα στο πρωινό ξύπνημα, τότε σας έχουμε καλά νέα!

Ο Βρετανός σχεδιαστής, Joshua Renouf, κατασκεύασε το Barisieur, ένα ξυπνητήρι, που σας επιτρέπει να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα και μάλιστα χωρίς τα πόδια σας να αγγίξουν το παγωμένο πάτωμα της κουζίνας. Κι αυτό γιατί πέρα από ξυπνητήρι, το Barisieur εκτελεί και χρέη καφετιέρας. O Joshua Renouf σχεδίασε αυτή την έξυπνη συσκευή όσο ήταν ακόμη φοιτητής στο Nottingham Trent University.

xupnitiri2


















Πώς λειτουργεί αυτή η μοναδική εφεύρεση;

Κατ’ αρχάς, αντί για κάποιο ενοχλητικό κουδούνισμα, χρησιμοποιεί τους ήχους που κάνουν τα μεταλλικά ρουλεμάν της συσκευής όσο προετοιμάζεται ο καφές για να σας ξυπνήσει.

xupnitiri1


















Με τον πρώτο καφέ της ημέρας έτοιμο πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι σας, μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο ξύπνημα;

Παράλληλα, κι ενώ το ακατανίκητο άρωμα του καφέ κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο, διασφαλίζει ότι έχετε ένα επιπλέον κίνητρο για να σηκωθείτε! Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα τόσο ευχάριστο και άνετο ξύπνημα σε καθημερινή βάση είναι να έχετε προετοιμάσει το μείγμα του καφέ σας (υπολογίζοντας τη ζάχαρη και το γάλα) από το προηγούμενο βράδυ και, στη συνέχεια, να ρυθμίσετε την ώρα που θέλετε να σας ξυπνήσει.

xupnitiri3


















Αντί για κάποιο ενοχλητικό κουδούνισμα, το Barisieur χρησιμοποιεί τους φυσικούς ήχους της μηχανής για να σας ξυπνήσει.

Τέλος, μη βιαστείτε να χαρείτε με αυτή τη μοναδική εφεύρεση: η συσκευή θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μετά τα μέσα του 2015.

xupnitiri4

ΠΗΓΗ: http://tamperamento.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου