Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Το ονειρεμένο σπίτι των… Φλινστόουνς έγινε πραγματκότητα!

Πατήστε για να δείτε την εικόνα

Οι ιδιοκτήτες του έχουν ένα «κουσούρι»: Ντύνονται και συμπεριφέρονται σαν τους Flintstones, οπότε η ζωή μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι τους φαίνεται το λιγότερο φυσιολογική! Το μοναδικό «Flintstones House»είναι ότι πρέπει για τον Fred και τη Wilma, από το ομώνυμο καρτούν, αλλά ταιριάζει απόλυτα και στο σημερινό ιδιοκτήτη του Dick Clark.
«Η γυναίκα μου και εγώ θαυμάζουμε τη ζωή των Flintstones και πάντα θέλαμε να έχουμε ένα τέτοιο σπίτι στην κατοχή μας», λέει ο Dick και συμπληρώνει: «Το σπίτι είναι ιδανικός χώρος για δύο! Δηλαδή Flintstones… εραστές!».
Η κατοικία είναι χτισμένη δίπλα στον ωκεανό, εξ ολοκλήρου από πέτρα, ενώ έμφαση έχει δοθεί στις κοίλες επιφάνειες, έτσι ώστε τα δωμάτια να παραπέμπουν σε σπηλιές! Επιπλέον, οι θολωτές οροφές μεγαλώνουν τους χώρους, δίνοντας την αίσθηση της άνεσης σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι.
Τέλος, η απρόσκοπτη θέα από όλα τα παράθυρα αλλά και ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού, που έχει διαμορφωθεί με την ίδια φιλοσοφία, συνθέτουν μια κατοικία διαφορετική από τις άλλες. Α, και να μην ξεχάσω! Στη μεγάλη οθόνη της τραπεζαρίας παίζει καθημερινά η αγαπημένη τους σειρά: The Flintstones! 
ΠΗΓΗ: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου