Happy in Cook

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Όταν η ΑΕΚ συνάντησε -για λίγο- τον Σιμεόνε




Όταν η ΑΕΚ συνάντησε –έστω για λίγο- τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος μετά –και- τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα ως τεχνικός της Ατλέτικο έχει μετατραπεί σε νέο …τοτέμ των πάγκων.
Το ματς της ΑΕΚ στον Βόλο τελειώνει. Κακό ξεκίνημα τις πρώτες πέντε αγωνιστικές με μία ομάδα που δημιούργησε προσδοκίες σε Ευρώπη και Αυστραλία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δηλώνει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και οι άνθρωποι της «Ένωσης» ψάχνουν κάποια πιο προσιτή προς τους Αργεντίνους επιλογή καθώς η επαφή με τον σημερινό εκτελεστικό διευθυντή είχε χαθεί.
Αξιόλογα ονόματα προπονητών είχαν μπει ήδη στο μπλοκάκι της ΑΕΚ με τους Αδαμίδη και Γκρέταρσον να παίρνουν τα …αεροπλάνα. Από τον Λεγκέν μέχρι τον Πάολο Σόουζα. Και κάπου ανάμεσα αυτό του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν μάλιστα μία επαφή μαζί του ωστόσο ο ίδιος προτίμησε την προοπτική καθώς πίστευε ότι η εδραίωσή του στο ευρωπαϊκό θα ερχόταν άμεσα χωρίς να του χρησιμεύσει το …αγροτικό στην Ελλάδα.
Η ΑΕΚ τελικά συμφώνησε με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Σιμεόνε μετά τις Εστουτιάντες και Ρίβερ πρόσθεσε στο βιογραφικό του την Κατάνια, τη Ρασίνγκ Κλουμπ (έχοντας ως παίκτες τους Σάχα, Πελετιέρι) μέχρι να περάσει την πύλη του «Βιθέντε Καλντερόν» και να γίνει το talk of the …world αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ : http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου